video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului

A început cea mai importantă zi din anul președinției României la Uniunea Europeană- ziua SUMMIT-ului de la Sibiu. Pentru sibienii de rând, pe lângă faptul că locuiesc în cel mai bine păzit oraș din Europa în aceste zile, SUMMIT-ul înseamnă trafic relaxat în cartiere și străzi laterale dar infernal în marile intersecții, mai ales pe traseul delegațiilor oficiale. 

Faptul că toate unitățile de învățământ au fost închise în această săptămână a ”ajutat” la traficul relaxat din cartierele Sibiului. Față de o zi obișnuită se circulă mult mai lejer.

video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului

Dar, lucrurile se complică la marile intersecții, și mai ales pe traseul delegațiilor oficiale de la Aeroport până în centrul Sibiului. Pe Alba Iulia, în sensul giratoriu, din cauza culoarului unic folosit de demnitari sibienii circulă doar pe o bandă pe sens.

YouTube video

Acest lucru a dus azi dimineață la mici blocaje, dar care nu au durat foarte mult pentru că locul este împânzit de polițiști care la nevoie dirijează traficul.

YouTube video

video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului video foto cum se circulă în sibiu în dimineața summit-ului

Cel mai probabil la fel se va circula pe tot parcursul zilei în Sibiu, așa că dacă se poate evitați Șoseaua Alba Iulia și Calea Dumbrăvii. Centrul orașului este închis astăzi sibienilor, cu excepția riveranilor.

Ultima oră

Comentariul meu