video iohannis în piața mare: avem pregătită declarația de la sibiu

Președintele României, Klaus Iohannis, a ajun în Piața,Mare, unde îi va primi pe cei mai importanți lideri ai Europei. A fost întâmpinat de primarul Sibiului, Astrid Fodor, după care e pe covorul roșu din fața Primăriei Klaus Iohannis a spus că Declarația de la Sibiu este deja pregătită, iar din inima Sibiului se vor lua cele mai importante decizii pentru viitorul Europei. 

TOATE STIRILE ÎN TIMP REAL DESPRE SUMMIT – AICI

”Este o zi frumoasă, un eveniment frumos, dați-mi voie să vă spun felicitări de ziua Europei, este o zi frumoasa in sibiu, o zi mare pentru Romani. Începe Summit ul de la Sibiu, de ziua Europei din centrul  României se va decide viitorul Europei. Avem pregătită declarația de la Sibiu care va arăta că știm ce vrem, dorim să ne implicăm pentru un viitor foarte bun la UE. O zi foarte importantă pentru România, o zi foarte importantă pentru români. Azi Europa vine la noi. România contează, europenii contează”, a spus Klaus Iohannis.

VEZI MAI JOS AICI PRIMIREA OFICIALILOR EUROPENI LA PRIMĂRIA SIBIU

https://youtu.be/4wBRxs6IT8o

YouTube video

”Toți președinții am semnat un apel prin care îi chemăm pe europeni la urne. Aceste alegeri nu sunt alegeri obișnuite, se decide realmente viitorul UE. Avem peste tot partide eurosceptice, politicieni populiști, care nu vor să continuăm, iar cetățenii sunt chemați să decidă prin vor ce fel de viitor vrem pentru UE: Avem de ales între partide tradiționale cu soluții și partide extremiste populiste care vin cu sloganuri. Acest vot contează și la europarlamentare și la referendum. acesta este despre viitorul nostru în UE. Acum se decide calea pe care vom merge în UE și merită să votăm pentru că am muncit toți ani de zile să ajungem aici. România este o țară europeană respectată. Toți liderii europeni vin azi l a noi. Haideți să fim pro europeni să votăm pentru viitorul nostru european. Votul nostru contează în România și în Europa”, a spus Klaus Iohannis despre votul pentru europarlamentare de la finalul lunii.

 

Ultima oră

Comentariul meu