VIDEO FOTO Un mort și opt răniți în urma unui atac armat într-o școală din America

Doi elevi au deschis focul într-o școală din Highlands Ranch, situat în statul american Colorado. Un elev a murit, iar alți opt sunt răniți. Potrivit CNN, cei doi suspecți au fost arestați și identificați.

Două dintre victime se află în stare foarte gravă. Atacul armat a avut loc la o școală de științe și tehnologie din Highlands Ranch, o suburbie a orașului Denver.

YouTube video

Un elev în vârstă de 18 ani a fost declarat decedat în momentul în care autoritățile au ajuns la fața locului.
Cei doi atacatori au deschis focul în două săli de clasă, a transmis Anthony Spurlock, șeriful comitatului Douglas. Anchetatorii au mai comunicat că unul dintre suspecți este adult, iar al doilea este minor, și amândoi studiază la școala atacată. VIDEO FOTO Un mort și opt răniți în urma unui atac armat într-o școală din America

Casa Albă a trimis un mesaj de condoleanțe pentru victimele incidentului armat și familiile acestora.
„Rugăciunile noastre sunt pentru victime, familiile acestora și toate persoanele afectate de atacul armat de azi”, a transmis Judd Deere, purtător de cuvânt al Casei Albe. VIDEO FOTO Un mort și opt răniți în urma unui atac armat într-o școală din America

Atacul armat s-a produs la mai puțin de o luna după comemorarea a 20 de ani de la masacrul din Liceul Columbine, în Littleton, la aproximativ 8 kilometri de școala din Highlands Ranch. În 1999, doi elevi de la Liceul Columbine au împușcat mortal 13 persoane, după care s-au sinucis.

Ultima oră

Comentariul meu