VIDEO - Iohannis se întoarce în Primăria Sibiu - ”Fostul meu birou e pregătit”
Foto: Andrei Kolobov, arhivă

După aproape cinci ani de când a plecat de la cârma Sibiulu, Klaus Iohannis se reîntoarce în vechiul său birou, ocupat actualmente de Astrid Fodor. Doar că de această dată nu va sta la biroul său și va stabili ce străzi vor fi asfaltate, ci îi va primi pe cei mai importanți lideri ai Europei. 

Marți președintele Klaus Iohannis a verificat stadiul pregătirilor pentru SUMMIT-ul UE care va avea loc joi, la Sibiu. S-a declarat mulțumit de felul în care s-au făcut pregătirile. A trecut și pe la Primăria Sibiu, vechiul său loc de muncă și chiar prin biroul pe care l-a ocupat timp de 14 ani cât a ocupat funcția de primar al municipiului.

Și atunci când vorbește despre fostul birou pare că îl încearcă o nostalgie, judecând după zâmbetul pe care l=-a afișat când a declarat ”Fostul meu birou e pregătit”. Nu se referea la o reîntoarcere a sa ca primar al Sibiului, ci la faptul că în acel birou îi va primi pe liderii europeni, cei mai importanți șefi de state și guverne ce vor veni joi la Sibiu pentru SUMMIT-ul UE.

YouTube video

SUMMIT-ul UE ce va avea loc la Sibiu în data de 9 mai este cel mai important eveniment în timpul președinției României la Uniunea Europeană. Vor veni 27 de șefi de stat și guvern, delegațiile care îi însoțesc și 800 de jurnaliști.

 

Ultima oră

Comentariul meu