update video foto - ninge puternic la bâlea lac - și la păltiniș e iarnă din nou. sibiul lovit de un val de frig

La Sibiu parcă s-a reîntors iarna. Temperaturile au scăzut mult sub normalul perioadei, iar de 24 de ore plouă și bate vântul. Ziua de marți va fi la fel de urâtă în oraș, asta în timp ce la munte ninge ca în luna decembrie.

UPDATE
Potrivit salvamontiștilor, iarna s-a reinstalat la Bâlea. update video foto - ninge puternic la bâlea lac - și la păltiniș e iarnă din nou. sibiul lovit de un val de frig update video foto - ninge puternic la bâlea lac - și la păltiniș e iarnă din nou. sibiul lovit de un val de frigStratul de zăpadă atinge circa 25-30 cm. Nu sunt probleme cu turiștii.

YouTube video

Știrea inițială
Valul de frig ce s-a abătut asupra întregii țări nu a ocolit Sibiul. Temperaturile care nu depășesc 6 grade sunt mult sub normalul perioadei și așa se vor menține cel puțin până miercuri. Toată ziua de marți ploile vor cădea la Sibiu, urmând ca din noaptea de marți spre miercuri să se restrângă către estul Transilvaniei.

Miercuri va mai ploua însă, dar mult mai puțin. Temperaturile vor fi în continuare scăzute, doar de joi putem spera la o încălzire ușoară.

În tot acest timp la Bâlea și la Păltiniș ninge abundent. La Bâlea stratul de zăpadă măsura marți dimineața 187 de centimetri și erau -5 grade celsius.

YouTube video

La Păltiniș ninge în continuare, marți dimineața stratul de zăpadă era de 2 centimetri.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu