ranitii din accidentele din weekend - electrocutatul este in comă
FOTO: arhivă

Tânărul de 30 de ani care a fost electrocutat sâmbătă, este în stare gravă, în comă, la Terapie Intensivă. Medicii l-au operat şi este posibil să intervină chirurgical din nou. Bărbatul are arsuri de gradul 2, 3 şi 4. Din primele informaţii, se pare că s-a electrocutat după ce a atins un cablu de înaltă tensiune. Mult mai norocoasă este o tânără de 28 de ani, gravidă în luna a 8-a, rănită în accidentul de duminică, de la Avirg. Ea a fost externată şi este bine atât ea, cât şi copilul din pântece.

Tânărul electrocutat este în comă indusă, altfel nu ar putea suporta durerile 

Bărbatul de 30 de ani care a fost electrocutat în Sibiu, sâmbătă, nu a scăpat încă de pericol. Medicii fac tot posibilul să îl salveze. Deocamdată l-au operat, însă este posibil ca pacientul să ajungă din nou pe masa de operaţie. „Este un bărbat de 30 de ani care are arsuri de gradul 2, 3 şi 4, arsuri grave prin electrocutare. A suferit o intervenţie chirurgicală. Are arsuri la degete, umăr, zona lombară. Este intubat,  este în comă indusă. Este pe Terapie Intensivă. Urmează să vină cei de la Chirurgie Plastică pentru control pentru a vedea dacă va fi detubat şi operat din nou”, a detaliat pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Decebal Todăriţă.

Medicii au răsuflat uşuraţi – tânără însărcinată în 8 luni accidentată duminică la Avrig este bine

Mult mai bine stau lucrurile cu tânăra însărcinată în 8 luni, accidentată ieri la Avrig, care a scăpat cu câteva răni uşoare şi a fost externată azi din spital. „O femeie de 28 ani are o contuzie la membru superior stâng şi o contuzie abdominală. Sarcina este în luna a opta. A fost internată pentru supraveghere. Va fi externată azi”, a explicat Decebal Todăriţă. Femeia era pasageră într-o maşină care era în depăşire ieri, pe DN1, la Avrig. Un şofer de 34 de ani a virat la stânga şi nu s-a asigurat şi a intrat în maşina în care se afla gravida, potrivit Poliţiei.

Ultima oră

Comentariul meu