hotel transformat în fortăreață – unde sunt cazați liderii politici care participă la summit-ul de la sibiu

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai important eveniment al Sibiului, și anume Summit-ul UE. Ultimele detalii sunt puse la punct, străzile din centrul istoric sunt închise, culoarul pentru delegații este aproape gata, iar în inima orașului nu intră oricine.

Cazați într-o „fortăreață”
În ceea ce privește securitatea în spațiile de cazare, putem spune că cei 27 de lideri europeni invitați în România se vor simți ca într-o fortăreață. Pe toată șederea lor la Sibiu, aceștia vor împărți un singur hotel, iar măsurile de securitate vor fi unele excepționale.

Liderii politici vor fi cazați la singurul hotel de cinci stele din Sibiu, și anume Hilton. Întreg hotelul a fost rezervat pentru eveniment, iar camerele sunt verificate amănunţit de către oficialii SPP care le păzesc sau le predau serviciilor de securitate ale liderilor găzduiţi în fiecare apartament. Cu două zile înainte de sosirea oaspeţilor de rang înalt, toate camerele vor fi sigilitate şi nimeni nu va avea voie să intre.

Cazare specială pentru câinii politicienilor
Potrivit surselor news.ro, doi dintre liderii europeni care participă la Summit vor veni însoțiți de animalele de companie. În acest sens, două camere au fost rezervate special pentru câinii politicienilor. hotel transformat în fortăreață – unde sunt cazați liderii politici care participă la summit-ul de la sibiu

Angela Merkel primește apartamentul prezidențial
Apartamentul prezidenţial are o suprafaţă de peste 100 de metri pătraţi şi este decorat cu un superb mobilier sculptat manual. De asemenea, acest apartament are şi multe încăperi, un spaţiu de birou, un spaţiu de relaxare şi un superb dormitor. Cel mai probabil, apartamentul prezidenţial va fi folosit de cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Relaxare la spa și piscină
Potrivit surselor observator.tv, n celelalte camere vor sta cei care fac parte din staff-ul liderilor europeni, inclusiv bucătari, asistenţi sau bone. În limita timpului liber pe care îl au, se vor putea relaxa la spa, la piscine sau vor putea bea o cafea pe terasă cu vedere spre pădurea Dumbrava. hotel transformat în fortăreață – unde sunt cazați liderii politici care participă la summit-ul de la sibiuDupă terminarea lucrărilor de la primărie, oaspeţii de rang înalt vor fi invitaţi la un dineu. Acesta va fi organizat în curtea interioară a Palatului Brukenthal, iar accesul este permis doar şefilor de stat şi de guvern.

Sursa: news.ro, observator.tv

Ultima oră

Comentariul meu