gata vacanța de primăvară. elevii sibieni însă mai stau o săptămână acasă
FOTO arhivă

Vacanța de primăvară s-a încheiat, iar elevii se reîntorc la cursuri. Cei din sibiu însă sunt privilegiați, pentru că vor mai sta o săptămână departe de cursuri. 

Elevii și preșcolarii se întorc, luni, din vacanța de primăvară, care a început în data de 20 aprilie și s-a încheiat duminică, 5 mai.

Potrivit structurii anului școlar 2018-2019, cursurile de anul acesta însumează, în total, 34 de săptămâni. Semestrul al II-lea, care a început în data de 11 februarie 2019, se va încheia în data de 14 iunie, când începe vacanța de vară.

„Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 7 iunie 2019”, informează Ministerul Educației.

Elevii sibieni însă au o săptămână de vacanță în plus față de colegii lor din țară și chiar din județ. Din cauza SUMMIT-ului care va avea loc la Sibiu în data de 9 mai, toate unitățile de învățământ din oraș au fost închise în perioada 6-10 mai. Ce alte restricții sunt impuse cu ocazia SUMMIT-ului, vezi aici. 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu