elevii de la cârța relocați după incendiul de luni dimineața
Foto Arhivă

Luni dimineața un incendiu a izbucnit la școala din Cârța. Norocul a făcut ca elevii să nu fi intrat încă la ore. Până la finalizarea anchetei și până când totul va reveni la normal elevii vor învăța într-un alt corp de clădire.

Incendiul s-a manifestat în corpul de clădire al școlii din Cârța unde învață elevii de gimnaziu. Femeia de serviciu a observat incendiul la ora 8 fără 10 minute, înainte de intrarea elevilor la cursuri. ”A anunțat direcțiunea care a sunat la 112. La Cârța au o regulă: se intră în școală la 8 fără 5, în mod organizat. Cele cinci minute au făcut din fericire diferența, pentru că la acea oră în școală încă nu era nimeni”, a spus Constantin Dincă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

elevii de la cârța relocați după incendiul de luni dimineața

Incendiul a afectat cancelaria și direcțiunea. Dar, chiar și așa, cursurile nu pot avea loc cel puțin o perioadă în acea clădire, astfel că elevii vor fi relocați. ”Școala are două corpuri de clădire- pentru gimnaziu și școala primară. Așa că elevii de la gimnaziu vor ține cursurile în clădirea școlii primare, după-amiaza, asta începând chiar de azi”, a spus Constantinm Dincă.

Ultima oră

Comentariul meu