moda festivalurilor - cum trebuie să te îmbraci la astfel de petreceri

Vine vara, petrecerile, dar mai ales festivalurile care sunt din ce în ce mai dese în ultima vreme. Și cum sunt niște evenimente la care tinerii țin neapărat să participe, nici apariția lor nu poate fi lăsată la voia întâmplării. Mai nou a apărut moda festivalurilor, scrie spynews.ro, care te învață cum e cel mai bine să te îmbraci la astfel de petreceri.

Moda de festival, ultima găselniță stilistică

Untold, Summer Waves, Electric Castle – îți sună cunoscute aceste denumiri…sonore? Atunci te numeri printre împătimitele care nu ratează niciun festival de muzică bună!

Designerii sunt foarte receptivi la tendințele și pasiunile tinerilor, motiv pentru care au creat ceea ce se numește ”moda de festival”. Aceasta este caracterizată în primul rând de lejeritate, lucru care nu ar trebui să te mire având în vedere că vei dansa alături de gașca ta până dimineața. O altă condiție pe care o îndeplinește un outfit corect realizat pentru un festival? Designul trăznet!

Ținute în stil boho chic pentru spectacolele de vară în aer liber

Știi acele festivaluri de la mare care te țin ”în priză” zile la rând? Ei bine, exact pentru astfel de ocazii ai nevoie de ținute care să-ți permită libertate de mișcare și care să te ajute să te faci remarcată din mulțime.

Adoptarea unui outfit boho chic, care amintește parcă de perioada hippie, este o opțiune vestimentară foarte inspirată. Fie că optezi pentru o pereche de jeanși evazați sau pentru o pereche de pantaloni scurți cu imprimeu floral, poți obține un look trăznet doar prin simpla asortare a unui top care să fure privirile.

Foarte potrivite sunt și salopetele, o alternativă practică, care te salvează din momentele în care nu ai inspirație.

Completează-ți look-ul cu o pereche de sandale gladiator, confortabile și foarte chic și ești gata de petrecere!

Elemente must-have pentru ținute originale ideale pentru concerte

Prezența ta la festivalurile verii nu trebuie să treacă neobservată. Cine știe, poate acesta este un prilej să-ți întâlnești jumătatea sau, de ce nu, să legi noi prietenii. Totuși, evită să optezi pentru haine foarte extravagante ori vulgare, căci nu vei lăsa deloc o impresie bună celorlalți participanți.

Deoarece nu ne dorim să dai greș în alegerea vestimentației de distracție, îți spunem care sunt acele elemente must-have pentru orice concert sau eveniment muzical care are loc în aer liber:

Hainele sau încălțămintea cu franjuri; dacă nu este foarte cald sau dacă festivalul are loc seara, îți poți accesoriza ținuta cu o pereche de cizme cu franjuri.
Cămașa sau tunica supradimensionată, care crează un look degajat și totodată foarte stilish; asorteaz-o cu pantaloni scurți, colanți din piele sau cu poart-o ca atare, pe post de rochie, dacă are o lungime optimă;
Printurile florale, colorate; sunt ideale pentru a-ți valorifica aspectul atunci când ești la un concert sau la un festival de vară.

Ultima oră

Comentariul meu