video - colaps la fc hermannstadt - gaz metan a umilit sibiul
FOTO - gsp.ro

FC Hermannstadt a pierdut vineri seară cu 4-1 în derbiul județean din play-out. Medieșenii au jucat exemplar, în timp ce echipa lui Miruță a făcut cel mai prost joc de la promovarea în liga 1. Mediașul s-au desprins dintr-un penalty acordat pentru un fault avut loc în afara carelui de 16 metri.

Sibiul continuă să rămână fără victorie în play-out-ul ligii 1, iar asta ne-ar putea costa chiar și prezența în primul eșalon. FC Hermannstadt a mers la Mediaș să ia puncte și a terminat meciul în corzi.
După cum a început meciul, Sibiul ar fi putut să spere la obținerea de puncte. Nu a fost însă deloc așa. Gaz Metan a deschis scorul la prima ocazie clară de gol, Rondon trimițând cu capul din șase metri de lângă visătorul Tsoumou.
După pauză tot Mediașul a dominat meciul. Gazdele au făcut 2-0 dintr-un penalty extrem de ușor acordat. În minutul 66. „Centralul” Rădulescu a dictat penalty la duelul dintre Mijuskovic și Mailat. Pe reluări se observă că presupusul fault s-a produs în afara careului de 16 metri. Caiado a marcat apoi pentru 3-0 în minutul 70, iar Rondon a făcut tripla în minutul 72. Sibienii au marcat golul de onoare în penultimul minut, când Dâlbea a înscris dintr-un penalty acordat parcă în compensație.
VEZI AICI GOLURILE
S-a terminat 4-1, iar Mediașul își consolidează poziția de lider în play-out, în timp ce Sibiul rămâne pe locurile fierbinți.

Pentru FC Hermannstadt urmează acum un meci crucial, sâmbătă 11 martie, de la ora 15.00, cu Concordia Chiajna.

Ultima oră

Comentariul meu