bătaia cu bâte din vasile aaron - poliția are un cerc de suspecți
FOTO - ziua-online.ro

Ancheta în scandalul din vinerea Paștilor din cartierul Vasile Aaron se conturează. Atunci a avut loc o altercație între două grupuri de bărbați care s-a lăsat cu patru victime.

Polițiștii au anunțat atunci că bătaia a avut loc între două grupuri formate din bărbați din județele Sibiu și Neamț. ’’În jurul orei 21,45, în municipiul Sibiu, pe strada Vasile Aaron, patru bărbați, cu vârste între 20 și 60 de ani, din județele Sibiu și Neamț, au fost agresați fizic de persoane necunoscute’’, a explicat Elena Welter, de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

VEZI AICI DETALII DE LA BĂTAIA DE VINERI SEARA

În urma scandalului polițiștii au deschis inițial un doar penal ”in rem” privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru că o parte dintre cei implicați au fugit de la locul faptei.

La o săptămână de la bătaie polițiștii au reușit să contureze un cerc de suspecți. după ce vor aduna toate probele necesare vor începe și audierile. Până atunci cercetările polițiștilor sunt conduse de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu