un brașovean și un sibian prinși băuți la volan în a doua zi de paște
FOTO arhivă

Doi bărbați au fost depistați, în trafic, de polițiștii sibieni, băuți la volan. Unul dintre ei este din Brașov, iar celălalt este din Rusciori.

„La data de 29 aprilie, în jurul orei 17,30, pe raza comunei Brădeni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un brașovean în vârstă de 48 de ani. Dat fiind rezultatul testării alcoolscopice a șoferului, 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Tot în 29 aprilie, la miezul nopții, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1, dinspre Săcel spre Săliște, de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în satul Rusciori.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere și se află sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu