update foto bărbat mort după ce a căzut de pe o schelă la șelimbăr
Sursa foto: www.furios4you.com

Un bărbat a căzut de pe o schelă în Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca. Un echipaj SMURD se află la fața locului pentru a-i acorda asistență medicală.

UPDATE
Potrivit polițiștilor, este vorba despre un sibian în vârstă de 40 de ani, angajat al unei firme de construcții. Acesta a căzut de la o înălțime de aproximativ 9 metri, după ce s-a împiedicat în timp ce efectua lucrări de finisare exterioară la un balcon. update foto bărbat mort după ce a căzut de pe o schelă la șelimbăr

„În prezent, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs incidentul, fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială
Din primele informații, se pare că omul este decedat.

„ISU Sibiu intervine de urgență in Selimbar, strada Doamna Stanca, pentru acordarea asistențe medicale unei persoane, căzute de pe schelă de la înălțime. Din primele informații victima este inconștientă. S-au efectuat manevrele de resuscitare dar fără răspuns fiind declarat decedat”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu