foto accident mortal pe dn1 între brașov și sibiu - o femeie a decedat

Traficul rutier este restricționat, miercuri dimineață în județul Brașov, pe DN1 spre Sibiu, la kilometrul 196 în Vlădeni. Șoferul unei mașini a pierdut controlul direcției de mers din cauza oboselii și a lovit un autocar care circula regulamentar. În urma impactului, pasagera din mașină a murit.

Un accident rutier s-a produs, miercuri, în localitatea Vlădeni, când șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza oboselii și a lovit un autocar, informează Poliția Brașov. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.foto accident mortal pe dn1 între brașov și sibiu - o femeie a decedatÎn urma impactului, pasagera în vârstă de 24 de ani, din mașină, a decedat, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov. În autocar nu sunt persoane rănite.foto accident mortal pe dn1 între brașov și sibiu - o femeie a decedat
Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN1 Braşov-Făgăraş, la kilometrul 196, se circulă pe un fir, alternativ, dirijat de poliţişti.

Ultima oră

Comentariul meu