the cure, the chainsmokers, dj dimitri vegas & like mike, carl cox și mulți alții, la exit festival 2019

Festivalul EXIT are loc în Serbia, la Novi Sad și a început, inițial, ca o mișcare studențească în anul 2000. Acum EXIT a ajuns să fie singurul festival din lume creat din dorința de progres și libertate. La ediția din 2019 line-up-ul este unul de excepție. The Cure, The Chainsmokers, Carl Cox, DJ Snake, Greta Van Fleet, Skepta, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Solomun, Charlotte de Witte, Desiigner și Sofi Tukker sunt doar câteva dintre numele mari care vor concerta în perioada 4-7 iulie, la EXIT.

EXIT nu este doar un festival, este o mișcare, un simbol al progresului și un motor de schimbare în societate, dar și principala platformă pentru industria creative din Serbia și din regiunea Balcanică, anunță tion.ro.
La EXIT, publicul se poate bucura de o varietate muzicală excelentă – de la rock la punk, hip-hop și cea mai bună muzică electronică. Festivalul sârbesc are în fiecare an un line-up foarte divers, cu peste 40 de scene și zone, iar pe parcursul anilor au participat artiști legendari, precum The Killers, Arctic Monkeys, Guns’N’Roses, Sex Pistols, Grace Jones, David Guetta, Migos, Snoop Dogg, Arcade Fire, Fever Ray, Carl Cox, Richie Hawtin, Nina Kraviz și Paul Kalkbrenner.the cure, the chainsmokers, dj dimitri vegas & like mike, carl cox și mulți alții, la exit festival 2019După ce EXIT Summer of Love 2017 a strâns în jurul său patru festivaluri, EXIT Freedom 2018 a reușit să adune cinci festivaluri în cinci țări diferite: : EXIT (Novi Sad, Serbia), Festival 84 (Jahorina, Bosnia and Herzegovina), Sea Star (Stella Maris, Umag, Croatia), Revolution (Timișoara, Romania) și Sea Dance (Buljarica, Budva, Montenegro).the cure, the chainsmokers, dj dimitri vegas & like mike, carl cox și mulți alții, la exit festival 2019

Line-up de excepție în 2019
Anul 2019 aduce fanilor EXIT cea mai mare surpriză și un vis implinit pentru organizatori!
The Cure va cânta la festival, care se va desfășura în perioada 4-7 iulie 2019. Alți artiști confirmați pentru EXIT Festival 2019: Dj Dimitri Vegas & Like Mike, Sophie Hawley-Weld și Tucker Halpern, Carl Cox, Greta Van Fleet, Philip H. Anselmo & The Illegals Tarja, The Selecter, Arcturus, Entombed A.D., Peter and The Test Tube Babies, Total Chaos.

„Un vis îndeplinit! Legendara trupă The Cure este headliner la EXIT 2019!” au anunțat organizatorii entuziasmați pe o rețea socială în luna octombrie 2018. Una dintre cele mai mari trupe din toate timpurile va cânta pentru prima oară în Serbia și în regiune în data de 4 iulie 2019. Robert Smith și The Cure au ales, în mod special, să urce pe scena EXIT cu ocazia turneului aniversar a 40 de ani de la înființare.the cure, the chainsmokers, dj dimitri vegas & like mike, carl cox și mulți alții, la exit festival 2019Un alt headliner impresionant la EXIT 2019 va fi duo-ul format din Dj Dimitri Vegas & Like Mike, care promite un show de neuitat în ultima zi de festival
Duo-ul DJ Dimitri Vegas & Like Mike se întorc în cetatea Petrovaradin după trei ani pentru a pune în scenă, din nou, un spectacol audio-vizual extraordinar, duminică, 7 iulie.the cure, the chainsmokers, dj dimitri vegas & like mike, carl cox și mulți alții, la exit festival 2019Sophie Hawley-Weld și Tucker Halpern, duo-ul pop-electronic din New York îmbogățesc line-up-ul divers de la EXIT 2019.
Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://www.exitfest.org/en/

Ultima oră

Comentariul meu