s-a stabilit cauza morții creatorului de modă răzvan ciobanu - consumase și droguri

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu e plină de mistere. Marți corpul său a fost autopsiat, iar testele rapide au arătat că designer-ul se drogase înainte de accident. 

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în urma testului rapid s-a stabilit că Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accidentul în care și-a pierdut viața.

Acest lucru va fi clarificat la testul final, primul rezultat nefiind probă în cadrul dosarului penal deschis.

Aceleași surse au mai spus că decesul creatorului de modă a venit ca urmare a leziunilor suferite și nu ca urmare a consumului de droguri.

Aceste teste sunt preliminarii, urmând ca în următoarele trei săptămâni să iasă rezultatele analizelor toxicologice. Acestea din urmă vor arăta și ce drog a consumat creatorul de modă duminică seară. Nu este exclus ca rezultatele analizelor toxicologice să le contrazică pe cele preliminarii, deoarece au mai fost astfel de cazuri. Analizele preliminare nu constituie probă la dosar. Surse din anturajul specialiștilor spun că medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap. Aceștia spun că medicul legist a concluzionat că decesul lui Răzvan Ciobanu a survenit în urma loviturii de la cap și nu a unui atac vascular cerebral sau stop cardiac așa cum s-a speculat. Această descoperire medicală va fi coroborată cu alte investigații făcute în timpul autopsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții. După finalizarea necropsiei, familia a ridicat trupul designerului de la Morga Cimitirului Central din Constanța și îl aduce la București, urmând a fi depus la capela cimitirului Progresu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Sursa www.mediafax.ro, www.libertatea.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu