VIDEO FOTO - Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, decedat într-un accident auto

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, într-un accident rutier ce a avut loc în judeţul Constanţa. Maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari. Un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei maşina a părăsit carosabilul şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş. În urma accidentului conducătorul auto a decedat.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, a mai spus reprezentantul Poliției Constanța.VIDEO FOTO - Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, decedat într-un accident autoMaşina era condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu. El se afla singur în autoturism.

YouTube video

Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. VIDEO FOTO - Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, decedat într-un accident autoCreatorul de modă Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

YouTube video

Sursa: news.ro

Ultima oră

Comentariul meu