remiză pentru fc hermannstadt la călărași. urmează derbiul cu gaz metan

FC Hermannstadt se întoarce cu un punct din deplasarea de la Călărași. Echipa lui Vasile Miriuță a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Dunărea.

Sibiul a scos un punct important din partida de la Călărași. Era imperios necesar ca FC Hermannstadt să nu piardă cu Dunărea și așa s-a întâmplat. Ambele echipe au avut ocazii de gol, iar sibienii lui Miriuță au controlat jocul preț de mai bine de o oră. Dâlbea și Jazvic au avut oportunități clare de a marca, dar până la urmă s-a terminat 0-0 și Sibiul face 19 puncte, rămânând pe locul 12, cel care ne trimite la baraj. Urmează acum meciul cu Gaz Metan Mediaș, o partidă din care echipei sibiene îi trebuie puncte.

Miruță supărat pe arbitraj
La finalul partidei, Miriuţă a declarat că echipa sa se află în creştere de formă, dar a fost şi dezavantajată de arbitru în acestă partidă. ”Şi în deplasare şi acasă, vorbind acasă, tot în deplasare. Am avut nişte situaţii şi nişte ocazii astăzi şi în prima repriză şi în a doua repriză, când puteam să înscriem şi să şi câştigăm. Am făcut o partidă bună, îmi felicit băieţii, cred că 60-70 de minute am controlat jocul, într-adevăr, în ultimele 10 minute au avut şi ei nişte situaţii şi acea ocazie pe final.Suntem în creştere, creştem de la joc la joc şi asta e bine, pentru că ştiţi vorba aia, cine va râde la final, râde mai bine”, a spus Vasile Miriuţă la finalul meciului.
Miriuţă susţine că arbitrul nu a văzut o lovitură de la 11 metri pentru echipa sa şi aşteaptă un verdict de la expertul Telekom Sport Cristi Balaj. ”Acum nu ştiu, sincer chiar nu mai ştiu când se dă penalty. Dacă vine Cristi Balaj în studio, să-mi spuă el sau o să-l sun eu, să-i urez sărbători frumoase, Paşte Fericit şi să-l întreb când se dă penalty. Se dă mingea în mână, nu-i penalty, altă dată… sincer, chiar nu mă pricep, nu sunt specialist, dar eu zic că a fost 11 metri acolo.”
”Cel mai important lucru şi cel mai pozitiv este că acum vom juca acasă, vom avea şi suportul publicului sibian şi o să vedeţi că va fi altfel”, a mai spus Miriuţă.

Ultima oră

Comentariul meu