csu sibiu joacă sâmbătă meciul doi din play-off cu dinamo - meciul nu e televizat
FOTO - Adrian Bugariu / BC CSU Sibiu

După ce în urmă cu două zile, CSU Sibiu și-a adjudecat prima victorie din seria cu Dinamo din Play-Off, scor 81-75, sâmbătă va juca meciul al doilea, tot pe teren propriu. Partida începe la orele 18:00 și nu va fi televizată. Ultimele bilete disponibile se mai pot achiziționa de la casieria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

Seria sferturilor de finală dintre BC CSU Sibiu și Dinamo Știința București va consemna astăzi, o nouă dispută, tot pe terenul galben-albaștrilor. În acest moment scorul la general este 1-0, în favoarea echipei noastre, iar baschetbaliștii sibieni caută o nouă victorie, înainte ca duelul să se mute la București.
” Va fi un din nou un meci greu, așa cum ne-am obisnuit deja cu Dinamo, un meci în care dacă intrăm mai energici și cu o atitudine mai agresivă decât ei putem înclina balanța în favoarea noastră. Evident, toți băieții sunt conștienți de importanța partidei și sper că până la ora jocului să fie apți și cei care au probleme cu accidentările”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea meciului al doilea.
Ultimele bilete rămase disponibile se pun în vânzare înainte cu o oră de startul partidei, la casieria Sălii Transilvania.
După acest meci, BC CSU Sibiu joacă meciul III al seriei din Play-Off pe terenul celor de la Dinamo Știința București, în 2 mai 2019, ora 20:00.

Ultima oră

Comentariul meu