foto haine și accesorii lucrate manual din materiale naturale la cel mai colorat magazin din sibiu
FOTO: Eduard Gross

Te-ai săturat de haine sintetice și lucrate pe bandă? Ai obosit să iei magazinele la rând și să nu fie nimic pe placul tău? Vrei să îți cumperi o rochie și să fie concepută special pentru tine? La Maramy Boutique garantat vei găsi ceea ce cauți.

foto haine și accesorii lucrate manual din materiale naturale la cel mai colorat magazin din sibiu
FOTO: Eduard Gross

Maramy Boutique, situat în Piața Mare, numărul 8, din Sibiu, vine în atenția tuturor doamnelor care vor ceva diferit și de calitate. Anamaria Vilău, tânăra care deține magazinul, foarte cochet aranjat și decorat cu picturile Marei, sora sa mai mică, povestește că, în locația din centrul urbei de pe Cibin, sibiencele au posibilitatea să achiziționeze articole de îmbrăcăminte și accesorii confecționate manual, din materiale naturale. În plus, produsele prezentate sunt unice și se pot realiza și la comandă. „Am deschis magazinul pentru a le arăta oamenilor alt gen de haine decât cele pe care le găsesc în mall-uri. Mulți clienți ne spun că s-au săturat de haine sintetice, astfel că încercăm să le oferim și să promovăm doar articolele din materiale naturale, precum bumbacul sau cânepa”, spune Anamaria.
Marfa este dedicată în proporție de 90% femeilor, însă, uneori, puteți găsi și haine unisex ori modele exclusiv bărbătești, cum sunt hanoracele și gecile. foto haine și accesorii lucrate manual din materiale naturale la cel mai colorat magazin din sibiu

Marfă românească
Anamaria și-a dorit din suflet să aducă în magazinul ei produse de la furnizori români. Tocmai de aceea, majoritatea articolelor vestimentare și accesoriilor pe care le expune sunt „Made in Romania”. „Am vrut să promovez hainele românești. Lucrez cu ateliere din țară, fiindcă sunt mulți oameni care lucrează produse hand-made, mai ales din zone defavorizate. Dintre toți furnizorii, îi aleg pe cei mai buni”, mărturisește sibianca. foto haine și accesorii lucrate manual din materiale naturale la cel mai colorat magazin din sibiu

Haine „vesele”, la cel mai colorat magazin din Sibiu
Dacă ai drum în Piața Mare, e imposibil să nu observi magazinul Maramy Boutique. Asta pentru că manechinele sunt îmbrăcate cu hăinuțe colorate, fiind accesorizate într-un mod extrem de inspirat. Toate articolele se potrivesc oricărei vârste și, putem spune că, odată îmbrăcate, reușesc să te scoată din anonimat.  foto haine și accesorii lucrate manual din materiale naturale la cel mai colorat magazin din sibiuDe asemenea, majoritatea pieselor vestimentare sunt model unicat. „La bluzele lucrate manual avem câte o singură bucată. Rochițele le mai iau câteodată în serii, cu multe mărimi, însă niciodată nu vin două la fel, fiindcă diferă culorile. În același timp, avem haine cu mărime universală, dar și articole cu mărimi mari, iar dacă un client vrea un produs anume, iar el nu mai există în magazin, putem face comandă direct la furnizor”, mai spune Anamaria.
Tânăra spune că aduce marfă și din Nepal, confecționată din cânepă sau bumbac. „Marfa este făcută special pentru noi, deci practic ele nu se mai regăsesc nicăieri”, adaugă sibianca.

foto haine și accesorii lucrate manual din materiale naturale la cel mai colorat magazin din sibiu
FOTO: Eduard Gross

Genți și borsete din cânepă
Borseta este un accesoriu vestimentar la modă și la mare căutare, iar la Maramy Boutique aveți de unde alege. Modele sunt aduse tocmai din Nepal și sunt confecționate din cânepă. Totodată, aici găsiți și ghiozdane sau genți, tot din materiale naturale și lucrate hand-made.

foto haine și accesorii lucrate manual din materiale naturale la cel mai colorat magazin din sibiuHăinuțele și accesoriile de la Maramy Boutique le găsiți în Piața Mare, numărul 8. Pentru mai multe detalii, puteți să consultați pagina de Facebook, dar și pagina de Instagram.

Ultima oră

Comentariul meu