video sibiul merge la călărași cu gândul la stadionul ”municipal” – ”avem nevoie de publicul nostru”

FC Hermannstadt joacă sâmbătă în deplasare la Călărași. În paralel lucrările de la stadionul Municipal sunt în linie dreaptă, iar acest lucru dă aripi echipei antrenată de Vasile Miriuță.

FC Hermannstadt speră să dea lovitura la Călărași, acolo unde jucătorii lui Vasile Miriuță au meci greu, sâmbătă după amiază în ultima etapă a turului din play – out. ”Indisponibilități nu prea avem pentru acest meci. (..) Ne așteaptă un meci enorm de greu. Este o partidă de șase puncte la Călărași. Mă bucură jocul arătat de băieți în ultimele două meciuri. (..) Trebuie să câștigăm ca să lăsăm pe Dunărea în spatele nostru”, a spus joi antrenorul sibian.

Așteaptă cu nerăbdare să joace acasă
”Vom veni acasă cu fanii în spate. Va fi cu totul altceva atunci și pentru mine și mai ales pentru băieți. Este foarte important acest aspect. Vă spun sincer că avem nevoie de publicul nostru”, a mai spus antrenorul Vasile Miriuță. Acesta spune că și echipa se pregătește mai bine de când jucătorii au văzut că lucrările la stadion sunt pe drumul cel bun și că există garanția ca în returul play-out-ului se va juca pe ”Municipal”.

Ultima oră

Comentariul meu