video ramona păun de la pro tv despre sibiu – ”m-am îndrăgostit de tot de oraș. țin cu fc hermannstadt!”

Cea mai frumoasă prezentatoare de știri sportive din România, a mărturisit că este îndrăgostită pe viață de Sibiu. Ramona Păun de la Pro TV a povestit la GSP LIVE cum a ajuns în Sibiu, unde și-a început cariera. Tânăra spune că ține pumnii strânși pentru FC Hermannstadt ca să rămână în liga 1.

„Eu eram din Vrancea și eram setată să ajung în București, când eram în liceu. Dar cu un an înainte să dau examenul de Bacalaureat, m-am împrietenit cu o fată din Sibiu. Un apel din greșeală a legat prietenia asta. Eu am sunat. Voiam să apelez un alt număr și am format o cifră greșită. Mi-a răspuns Ana din Sibiu, de aceeași vârstă cu mine.video ramona păun de la pro tv despre sibiu – ”m-am îndrăgostit de tot de oraș. țin cu fc hermannstadt!” Cu Ana am simțit că aveam multe în comun și am legat o prietenie. După un an, am mers s-o cunosc personal. Am stat o săptămână acolo, timp în care mi-am făcut prieteni, am descoperit Sibiul și m-am îndrăgostit de tot. Am făcut Facultatea de Jurnalism din Sibiu și acolo am început să lucrez în televiziune. Mai mulți din familia mea lucrează în Poliție și părinților li se părea că e cel mai sigur loc de muncă. M-am luptat cu părinții mei să îi conving să mă lase să merg la Sibiu și am reușit”, a povestit Ramona Păun la GSP LIVE.video ramona păun de la pro tv despre sibiu – ”m-am îndrăgostit de tot de oraș. țin cu fc hermannstadt!”
Frumoasa prezentatoare de la PRO TV nu și-a ascuns nici simpatia pentru echipa pregătită de Vasile Miriuță. ”Țin cu FC Hermannstadt și sper să nu retrogradeze”, a mai spus Ramona. Urmăriți mai jos tot interviul.

foto: Ramona Păun – pagina oficială de Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Cea mai frumoasă prezentatoare de știri sportive din România” Am si eu o intrebare: cine a constata sau a decis ca este cea mai frumoasa prezentatoare de știri sportive din România? Si cum s-a ajuns la aceasta constatare?