wizz air renunță la cursa sibiu - copenhaga. compania vine cu explicații
FOTO: arhivă

Compania maghiară Wizz Air a decis să renunțe la operarea cursei Sibiu – Copenhaga, începând de la mijlocul lunii iunie. Pasagerii care aveau rezervări făcute, vor primi banii înapoi. Este a treia cursă la care renunță în ultimii doi ani, cei de la Wizz.

După ce de la mijlocul anului trecut s-a renunțat la zborul către Milano, iar din ianuarie 2019 cursa către Paris, a avut aceeiași soartă, cei de la Wizz Air renunță din 19 iunie și la cursa operată din Sibiu către capitala Danemarcei. Reprezentanții companiei spun că întreruperea este o practică normală în industria aviatică.
CITIȚI ȘI: Tarom reduce numărul curselor de la Sibiu spre București
“Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei. Wizz Air monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile. Ruta Sibiu– Copenhaga va fi întreruptă din 19 iunie 2019, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza WIZZ din Sibiu va fi optimizată. Pasagerii cu rezervări afectate de schimbările de această formă sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ.”, au transmis reprezentanții companiei, ca răspuns la o solicitare de la Ora de Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Au facut acelasi lucru in Septembrie 2018, tot pentru ruta Sibiu-Copenhaga iar rambursarea banilor a durat 3 luni si doar dupa nenumarate reclamatii catre CEO-ul Wizzair si European Consumer Center. Cursa a fost schimbata din Sibiu-Copenhaga si retur, in Sibiu-Copenhaga, Copengaga-Londra Luton fara sa ne consulte in prealabil!
    Istoria se repeta la jumatate de an distanta… sunt penibili, mincionosi, iar partea de customer service lipseste cu desavarsire.