furt la maternitatea sibiu - hoții au luat banii asistentelor medicale
FOTO arhivă

Trei angajate de la Maternitatea din Sibiu au rămas fără mai multe sume de bani, după ce hoții au dat iama la vestiarele unității. Poliția încearcă acum să le dea de urmă făptașilor.

Furtul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă. Trei dintre asistentele de la Maternitate au sesizat Poliția, reclamând că le-au fost furați banii din vestiar.

„Sâmbătă, 20 aprilie, trei angajate ale unei unități medicale din municipiul Sibiu au reclamat la Poliția municipiului Sibiu faptul că din vestiarul unității le-au fost sustrase diverse sume de bani de catre persoane necunoscute. Plângerile fac obiectul unor dosare penale, înregistrate la nivelul Poliției municipiului Sibiu”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Hoții au furat 130 de lei de la o asistentă, 180 de lei de la alta și alți 3.300 de lei de la cea de-a treia păgubită. Prejudiciul se ridică la 3.610 lei.

Polițiștii au deschis dosare penale, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a se identifica autorii și a se aplica măsurile legale în consecință.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pai da…. cand e vb de asistente/doctori imediat se face treaba, daca e vb de pacienti da-I incolo. S-a furat mult si de LA pacienti prin spitalele noastre minunate dar rezolvarea a ramas in ceata. Loooool