sibianul strivit de motostivuitor la cisnădie va fi operat
foto Arhivă

Un bărbat de 56 de ani a ajuns la spital la Sibiu după ce a fost lovit în plin de un motostivuitor. Accidentul s-a petrecut marți dimineață la Cisnădie. Chirurgii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu îl operează pe bărbat, ca să-i salveze piciorul.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Cisnădie, a manevrat cu spatele un motostivuitor în curtea unei unități de producție din localitate și nu a observat că în spatele utilajului se află un alt bărbat, de 56, el și localnic, accidentându-l. Ambii sunt angajați ai firmei, și erau în timpul serviciului. Sibianul rănit a fost adus de urgenţă la Sibiu şi după ce a fost consultat, chirurgii au decis să intre cu el în sala de operaţie. Bărbatul va fi operat la piciorul drept. „Are o plagă delabrantă la gamba dreaptă pentru care se intervine în sala de operaţie la Chirurgie II”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă. Potrivit acestuia, bărbatul are coastele fracturate și toracele strivit.

Dosar penal în urma accidentului de muncă de la Cisnădie 

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
’’ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, pe strada Transilvaniei din Cisnădie, pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat cu plagă delabrantă la gambă. Bărbatul a primit asistență medicală și a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu’’, spun cei de la ISU. Foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu