satele din sibiu, luate cu „asalt” de „șoferi” fără permis – polițiștii i-au sancționat
FOTO: arhivă

În perioada 19 – 21 aprilie, polițiștii sibieni au constatat cinci infracțiuni la regimul rutier, au reținut 33 de permise de conducere, au retras șapte certificate de înmatriculare și au aplicat 386 de amenzi în valoare de 95.000 de lei.

În același timp, trei bărbați au fost depistați conducând fără a avea permis ori având dreptul de a conduce suspendat.

Astfel, în data de 20 aprilie, în jurul orei 00,30, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat la Rășinari conducând o mașină, deși avea acest drept suspendat. „Cu această ocazie, s-a constatat că șoferul are dreptul de a conduce suspendat, pe numele său întocmindu-se un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat”, pun reprezentanții IPJ Sibiu.

Și în 21 aprilie, în jurul orei 11,00, pe strada Valea Mare din localitatea Șeica Mare, un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în aceeași localitate, a fost identificat conducând un microbuz deși nu deține dreptul de a conduce.
Tânărul s-a ales cu un dosar penal întocmit în conformitate cu prevederile art. 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

„La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 21,00, pe strada Principală din satul Broșteni, un localnic în vârstă de 40 de ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept”, mai spun reprezentanții Poliției Sibiu.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu