foto accidentul mortal de pe valea oltului - șoferul tir-ului era băut
FOTO - Info trafic Jud Sibiu

Un om a murit într-un accident produs de un șofer de tir băut, luni dimineață pe Valea Oltului, la limita dintre județele Vâlcea și Sibiu. Traficul rutier în zonă este afectat de mai bine de trei ore (accidentul a avut loc în jurul orei 6.45).

O persoană a murit, luni dimineața, în urma unui accident produs pe DN 7 – Valea Oltului, de un șofer de tir băut, care, din primele informații, a lovit frontal un alt vehicul. Traficul rutier între județele Sibiu și Vâlcea este blocat.
Potrivit Poliției Vâlcea, accidentul de pe DN 7 – Valea Oltului s-a produs în zona Balta Verde, la limita dintre județele Vâlcea și Sibiu.
„Evenimentul rutier s-a produs între un TIR și un autoturism. O persoană, conducătorul autoturismului a decedat. Celelalte două persoane din mașină au refuzat transportarea la o unitate spitalicească. Conducătorul tirului se află sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții Poliției Vâlcea.
VEDEȚI AICI ALTE FOTO ȘI INFORMAȚII DESPRE ACCIDENT
Centrul Infotrafic in Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că circulaţia este întreruptă pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 235+600 m, în afara localităţii Râul Vadului, din cauza accidentului.
Primele informații arată că impactul dintre tir și autoturism a fost frontal. Polițiștii fac verificări pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Ultima oră

Comentariul meu