video – sibiul fără victorie în play-out. remiză cu fc voluntari și ratare mare în prelungiri

FC Hermannstadt a remizat vineri seară, 1-1, în partida jucată la Pitești cu FC Voluntari. Tsoumou a ratat două ocazii mari în aceeiași fază, în minutele de prelungire.

Miriuță rămâne fără victorie în play-out. Sibiul a jucat mai bine față de cum a evoluat în ultimele două partide, dar asta nu a fost îndeajuns. FC Voluntari a evoluat curajos în meciul cu FC Hermannstadt și a avut câteva ocazii în primele 20 de minute. Golul a venit însă din fericire în favoarea Sibiului. Lendric a pus latul la o minge în careul mic și l-a învins pe Vâtcă, ieșit neinspirat pe o centrare în minutul 24.
Ilfovenii au continuat șarjele la poarta lui Căbuz și au reușit să egaleze prin lovitura de cap a lui Ricardinho, în minutul 41.
VEZI AICI GOLURILE MECIULUI
După pauză s-a jucat pe contre. Tătar a trimis din lovitură liberă puțin pe lângă poartă, iar în prelungiri Tsoumou ne-a dus la agonie, ratând incredibil de două ori în aceeiași fază, în prelungiri.
S-a terminat 1-1 și FC Hermannstadt face 18 puncte, rămânând deocamdată pe loc de baraj, asta cel puțin până la ora meciului dintre Gaz Metan și Dunărea Călărași.
Urmează acum o deplasare pe terenul călărășenilor, un meci din care trebuie Sibiul trebuie să iasă fără să piardă.

Ultima oră

Comentariul meu