sibian ajuns după gratii fiindcă nu a plătit o amendă
FOTO arhivă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani va sta după gratii 220 de zile, fiindcă nu a plătit o amendă și nici nu a muncit în folosul comunității, după ce a comis mai multe fapte penale.

„La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni și ai Postului de Poliție Biertan au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Mediaș pe numele unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Biertan”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, tânărul a fost cercetat penal pentru fapte comise cu violență în perioada 2017 – 2018, pe raza localității de domiciliu, a fost judecat, iar instanța l-a sancționat prin aplicarea unei amenzi penale. Întrucât amenda nu a fost plătită, sancțiunea a fost înlocuită cu executarea a 220 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Tânărul nu a respectat nici această decizie a instanței, motiv pentru care, pe numele său, a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 220 de zile. Acesta a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu