scandal la dobârca - tânăr dus la spital după ce doi sibieni i-au dat cu o furcă în cap

Un sibian în vârstă de 24 de ani a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a fost implicat într-un scandal la Dobârca. Acesta a fost bătut de doi consăteni, ambii în vârstă de 34 de ani.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 11 aprilie, pe strada Principală din Dobârca. Pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați au lovit un vecin cu o furcă în cap, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

„La data de 18 aprilie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au prins și au reținut doi bărbați, ambii în vârstă de 34 de ani și domiciliați în localitatea Dobârca”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ultima oră

Comentariul meu