mama și fiul de 8 ani răniți într-un accident pe milea

Două mașini s-au lovit, vineri, pe bulevardul Vasile Milea. În urma impactului, o femeie și un copil, mamă și fiu, au fost răniți, motiv pentru care a intervenit un echipaj Smurd, dar și un echipaj de descarcerare.

Potrivit informațiilor Poliției Sibiu, mașinile circulau pe sensul Șelimbăr – centru, iar pe bulevardul Vasile Milea, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, s-au ciocnit. De vină este un șofer sibian în vârstă de 37 de ani.

„Conducătoarea autoturismului condus regulamentar are 33 de ani, este din Șelimbăr. Aceasta, împreună cu un băiețel de aproximativ 7 – 8 ani, pasager în auto pe care îl conducea femeia, au fost transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd. La fața locului, s-a acordat asistență medicală pentru cele trei persoane implicate în accident. Mama a fost transportă la Spitalul Județean Sibiu, cu contuzii cervicale. Copilul a fost dus și el la Spitalul Luther pentru investigații suplimentare.

Ultima oră

Comentariul meu