foto starea băiețelului și mamei răniți în accidentul de vineri după amiază la sibiu
FOTO: arhivă

Un băiețel de 8 ani și mama lui de 33 de ani din Șelimbăr au fost răniți vineri, într-un accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Vasile Milea din Sibiu. Copilul și mama lui se aflau într-o mașină care a fost lovită de un sibian de 37 de ani, care nu a păstrat distanța regulamentară.

Copilul este bine – spun medicii de la Pediatrie

Băiețelul a fost lovit la cap, după ce sibianul a intrat în mașina în care se afla copilul și mama sa. Din fericire, medicii de la Pediatrie spun că în urma investitațiilor, copilul este bine și a fost externat. „Copilul din accidentul rutier este in stare bună, cu un traumatism cranian minor din afirmaţiile mamei – fără marcă traumatică. S-au făcut investigaţii imagistice, consult chirurgical şi analize-toate în limite normale. A plecat la domiciliu”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie, dr. Ioana Mătăcuţă. foto starea băiețelului și mamei răniți în accidentul de vineri după amiază la sibiu

Şoferiţa, mama copilului a fost externată din spital

Mama copilului, o sibiancă de 33 de ani din comuna Şelimbăr, a fost şi ea consultată de medicii de la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean. Femeia nu este grav, suferind o lovitură în zona cervicală şi a fost externată în urma investigaţiilor, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă.

Sibian grăbit care nu a păstrat distanţa faţă de maşina femeii

Accidentul de vineri, de pe Vasile Milea a fost produs de un sibian de 37 de ani care nu a păstrat distanţa faţă de maşina femeii, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei, Elena Welter.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu