donație pentru elevii de la goga care au inventat un sistem de economisire a energiei

Cei trei elevi de la Colegiul Octavian Goga care au inventat un sistem cu infraroșu pentru economisirea energiei s-au calificat la Olimpiada Geniilor din Statele Unite. Pentru a ajunge acolo însă au nevoie de bani. Filiala sibiană a Asociației comunelor din România a decis să le doneze elevilor 4.000 de lei. 

Cei trei elevi au reușit să uimească prin invenția lor. /mai au nevoie de susținere financiară pentru a putea ajunge în Statele Unite

”În urma discuților purtate de către membrii Filialei Județene Sibiu a ACoR , s-a decis sprijinirea elevilor olimpici de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, în vederea acoperirii costurilor necesare participării echipei formată din: Marpozan Daniel, Muntean Codrin, Rădac Alexandru, elevi în clasa a X-a I și profesor coordonator Ileșan Florentina-Daniela la Competiția Internațională Olimpiada geniilor- Genius Olympiad – organizată de Oswego State University of New York, în Oswego, New York, în perioada 17-22 iunie 2019.
Contribuția Filialei Județene Sibiu a ACoR este în valoare de 4000 lei și a fost donată elevilor sus menționați de către președintele Filialei Județene Sibiu a ACoR, domnul Valentin Dumitru Ioan IVAN, în data de 18.04.2019.
Pe această cale Filiala Județeană Sibiu a ACoR invită atât autoritățile publice, cât și persoanele juridice din Județul Sibiu, să susțină performanța acestor elevi care ne fac cinste. ”, transmit reprezentanții ACoR.

 

Ultima oră

Comentariul meu