sibianul rănit în biserica din șelimbăr este mai bine după operație

Muncitorul peste care a căzut schela din biserica care se construiește în Șelimbăr, a fost operat miercuri seara de către medicii ortopezi și este internat la Secția de Terapie Intensivă. Sibianul are toate șansele să se facă bine.

L-a salvat Dumnezeu chiar în biserică
Muncitorul peste care a căzut miercuri, o schelă de lemn, într-o biserică aflată în construcţie în comuna Şelimbăr, a fost operat aseară, la picioare, de către medicii ortopezi ai Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. “Pacientul a rămas internat pe Ortopedie, diagnosticat cu fractură de femur şi fractură oase gambă bilateral, traumatism cranio-cerebral cu plagă, stabil, conştient. Medicii l-au operat aseară pe Ortopedie și este internat la ATI”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă.

Anchetă a Poliției
Muncitorul, un sibian de 39 de ani, angajat al unei firme de construcţii se afla într-o biserică aflată în şantier, când o schelă de lemn, a căzut peste el. Poliţiştii au început o anchetă, pentru a stabili cine este vinovat pentru rănirea muncitorului. “În Şelimbăr, str. Pictor Brana, o schelă din lemn, de aproximativ 30-35 m înălţime, s-a prăbuşit în timp ce era demontată, un bărbat in vârstă de 39 de ani, sibian, angajat al unei firme de construcţii, aflat în partea superioară a schelei, fiind prins sub mai multe lemne. Acesta este conştient, va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanţele care au dus la producerea evenimentului. Incidentul s-a petrecut in interiorul construcţiei unei biserici”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliției, Elena Welter. sibianul rănit în biserica din șelimbăr este mai bine după operație

Scos de sub lemne de către pompieri
Bărbatul a fost scos de sub mormanul de lemne de către pompierii chemaţi la locul incidentului, fiind transportat la spitalul din Sibiu, cu o ambulanţă SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Alina Voina.

Inspectorii de muncă confirmă că sibianul a fost lovit de un panou al schelei care s-a prăbușit
Şi inspectorii de muncă susțin că muncitorul a fost lovit de un panou al schelei din biserică, în timp ce aceasta era demontată. “Colegii mei au fost la faţa locului. Au constatat din ce au găsit acolo, că în timp ce demontau schela, s-a desprins un panou al schelei în mod necontrolat şi a căzut şi a accidentat acest lucrător”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Ana Raluca Gancea.

Ultima oră

Comentariul meu