noul skate park din sibiu - regulament strict pentru cei ce îl utilizează
Foto Arhivă

Deschiderea skate park-ului de la Obor este unul din cele mai așteptate evenimente ale acestui an. Tinerii iubitori ai acestui sport sau cei acre doresc să se dea cu rolele vor avea din această primăvară un spațiu unde să desfășoare aceste activități.

Dar, pentru ca totul să se desfășoare fără incidente Primăria Sibiu, cea care are în adminstrare locul, a stabilit niște reguli de funcționare.

Vârsta minimă a celor care pot intra aici este de 6 ani. Practicarea sporturilor în cadrul complexului se face pe propria răspundere, iar în cazul minorilor pe răspunderea părinților. Skate park-ul va fi deschis zilnic de la ora 8 la 22.

Cei care vor intra aici este obligatoriu să poate echipament de protecție- căști, genunchiere, cotiere, iar fiecare sportiv este îndemnat să aleagă traseul a cărui dificultate consideră că îi este potrivită.

noul skate park din sibiu - regulament strict pentru cei ce îl utilizează

În interior este amenajată o zonă de odihnă, și doar aici este permis consumul de băuturi sau mâncare, și doar băuturi răcoritoare, nicidecum alcoolice.

Skate park-ul este destinat folosirii exclusive a rolelor, skateboard-urilor, patine cu rotile, biciclete BMX/MTB și trotinete. Orice alt tip de autovehicul este interzis în complex.

De asemena, niciun animal de companie nu este acceptat în interior, indiferent de rasă sau talie.

Accesul în noul skate park va fi gratuit, dar cei care vin aici trebuie să respecte regulile de conduită, pentru că altfel se vor aplica amenzi.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu