De ce a căzut schela de lemn peste muncitorul sibian în biserică la Șelimbăr

Muncitorul peste care a căzut o schelă de lemn, miercuri, într-o biserică aflată în construcții din Șelimbăr, este stabil. Acesta a fost operat, iar în prezent este internat la Secția de Terapie Intensivă. În urma cercetărilor, s-a aflat cum anume s-a rănit sibianul.

De ce a căzut schela
Sibianul, în vârstă de 39 de ani, angajat al unei firme de construcții din Sibiu, se afla într-o biserică aflată în șantier, la Șelimbăr. Omul făcea curățenie în lăcașul de cult și se apucase să demonteze schela. Din cauza trepidațiilor, în urma loviturilor de ciocan, planșeul acesteia s-a prăbușit chiar peste el, bărbatul fiind prins sub o grămadă de lemne.

„În Şelimbăr, str. Pictor Brana, o schelă din lemn, de aproximativ 30-35 m înălţime, s-a prăbuşit în timp ce era demontată, un bărbat in vârstă de 39 de ani, sibian, angajat al unei firme de construcţii, aflat în partea superioară a schelei, fiind prins sub mai multe lemne”, au spus reprezentanții IPJ Sibiu.

VEZI AICI CE SPUN INSPECTORII DE MUNCĂ

Fractură de femur și fractură de oase la gambă
Muncitorul a fost operat miercuri seara, la picioare, de către medicii ortopezi ai Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. „Pacientul a rămas internat pe Ortopedie, diagnosticat cu fractură de femur şi fractură oase gambă bilateral, traumatism cranio-cerebral cu plagă, stabil, conştient. Medicii l-au operat aseară pe Ortopedie și este internat la ATI”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă.

Ultima oră

Comentariul meu