video foto muncitorul căzut de pe schelă în șelimbăr lucra la construcția unei biserici

Anchetatorii au stabilit cum s-a petrecut accidentul muncitorului de pe strada Pictor Brana din Șelimbăr. Acesta lucra la construcția unei biserici.

O schela din lemn, de aproximativ 30-35 metri inaltime s-a prabusit in timp ce era demontata.

video foto muncitorul căzut de pe schelă în șelimbăr lucra la construcția unei biserici video foto muncitorul căzut de pe schelă în șelimbăr lucra la construcția unei biserici

”Victima a fost extrasă de sub grămada de lemne, conștientă cu traumatisme cranio-cerebrale deschise, facturi membre inferioare și dureri coloană. Bărbatul a primit asistență medicală și a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu.” transmit reprezentanții ISU.

video foto muncitorul căzut de pe schelă în șelimbăr lucra la construcția unei biserici

Muncitorul, un barbat in varsta de 39 de ani, sibian, angajat al unei firme de constructii, aflat in partea superioara a schelei a fost prins sub mai multe lemne. Acesta este constient, va fi transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

YouTube video

In cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, urmand a se stabili toate circumstantele care au dus la producerea evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu