Donație de 30.000 de lei pentru copiii din Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice Sibiu

În data de 17 aprilie 2019, la sediul Asociației “Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice din Sibiu, a avut loc ceremonia de acordare a unui CEC de donatie în valoare de 30.000 lei, din partea Uniunii Consulilor Onorifici din Romania, în beneficiul copiilor din Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice Sibiu al asociatiei.

E.S. Dl. Andreas Huber Presedintele Uniunii Consulilor Onorifici din România a înmânat CEC-ul de donație doamnei Ortrun Rhein Directoarea Asociatiei “Dr. Carl Wolff”, adresându-i totodată felicitări pentru toate eforturile depuse, cât și pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul hospice-ului pentru copii și a căminului de bătrâni.

La ceremonie a participat Daniel Joseph Plier Consul Onorific al Marelui Ducat al Luxemburgului la Sibiu și membru al Uniunii Consulilor Onorifici din România, care a apreciat eforturile personalului din cadrul asociației, arătânduși admirația pentru felul în care reușesc in fiecare zi să aduca zambete pe fața copiilor din hospice și deopotrivă a vârstnicilor din cămin.

Evenimentul a fost onorat de către E.S. Hans Erich Tischler, Consulul Germaniei la Sibiu, un puternic susținător al asociației, care a fost impresionat de generozitatea arătată de consulii onorifici din România pentru asociatia din Sibiu, reiterând suportul său necondiționat pentru asociație.

Suma de bani donată către Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice Sibiu a Asociației “Dr. Carl Wolff” Sibiu, va fi folosită pentru achiziționarea de aparatură medicală performantă pentru asistarea respiratiei, concentratoare de oxigen si monitoare cu pulsoximetru, care să contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor aflati in îngrijire in hospice. Această sumă a fost strânsă cu prilejul „Balului de primavară” organizat de Uniunea Consulilor Onorifici din România în data de 2 martie 2019 la Hotelul Intercontinental Bucuresti, eveniment ce a reunit peste 100 persoane, printre invitați s-au numărat Excelențele lor doamne și domni ambasadori, personalități din Ministerul Afacerilor Externe, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri din România. De asemenea, la eveniment a fost invitat şi a acceptat invitaţia, domnul Aykut Eken, preşedintele Federației Internaționale a Asociațiilor și Corpurilor Consulare (FICAC).

Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice, pentru copii diagnosticati cu boli grave aflați în faze terminale, cu o capacitate de 10 locuri, face parte din Asociatia „Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice C.A. din Romania, fiind al treilea proiect al asociației , pe langa Caminul pentru Persoane Varstnice „Dr. Carl Wolff” cu o capacitate de 106 locuri funcțional din 1994 și Centrul de Ingrijire Paliativa Hospice pentru persoane cu boli oncologice în fază avansată și terminală cu 14 locuri funcțional din 2006.

Pentru asigurarea serviciilor medicale de cea mai înaltă calitate și a tuturor condițiilor pentru îngrijirea copiilor din cadrul hospice-ului, se pot face donații în conturile deschise pe numele asociatiei, la BCR Sucursala Sibiu:
IBAN LEI: RO61 RNCB 0227 0360 5498 0034
IBAN EURO: RO34 RNCB 0227 0360 5498 0035
SWIFT: RNCB ROBU

Ultima oră

Comentariul meu