un sibian are nevoie de ajutor să trăiască - alin savu este tatăl a doi copii

Cancerul lovește indiferent de vârstă, ocupație sau stare materială. Este adevărat că pentru cei care nu au posibilitatea financiară de a se trata este mult, mult mai greu. Într-o astfel de situație se află un sibian de 43 de ani. Se luptă pentru viața lui, dar are nevoie de ajutor. Medical, dar și financiar.

Alin Savu are 43 de ani și este medic veterinar. De aproximativ un an se luptă cu leucemia acută limfoblastică. A făcut un transplant medular, dar după câteva luni boala a recidivat. Pe lângă cancer Alin se luptă acum și cu o infecție puternică la plămâni. ”A fost transportat în Turcia la o clinică, iar acolo s-a aflat că are o infecție la plămâni din cauza unor bacterii luate din spital. Asta i-a agravat starea”, spune vărul lui Alin.

Acum Alin este tratat pentru infecția la plămâni pentru ca mai apoi să se poată începe tratamentul contra leucemiei. O zi de spitalizare și tratament costă 1.500 de euro. ”În fiecare zi se primește o factură. E de o săptămână în Turcia. Nu se știe cât va fi nevoie să stea acolo, depinde cum reacționează la tratamentul pentru plămâni. Costurile sunt ridicate, iar Alin are nevoie de ajutorul tuturor”, spune vărul lui Alin.

Soția lui Alin se află cu el în Turcia. Situația este cu atât mai grea cu cât acasă cei doi au lăsat un băiat care este în primul an de liceu și o fetiță de numai 6 luni. Copiii au rămas în grija bunicilor, dar alin speră să se întoarcă la ei cât mai curând, sănătos.

Cine dorește să îl ajute pe Alin poate dona în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele Savu Alin :

Euro: RO04BTRL03304201679804XX

Lei: RO55BTRL03301201679804XX

Sau la BRD pe numele Cristina Savu (sotia)

Lei: RO15BRDE330SV82656593300

Sau, mult mai simplu se poate dona pe pagina de strângere de fonduri Donati pentru viata lui Alin!

 

Ultima oră

Comentariul meu