iuliu mureșean, numit director executiv la fc hermannstadt – îl aduce și pe „moggi de românia”

Așa cum am anunțat încă de marți dimineață (detalii AICI), fostul președinte al lui CFR Cluj vine să ajute Sibiul să scape de retrogradare. Iuliu Mureșean vine ”la pachet” și cu Răzvan Zamfir.

Iuliu Mureșan și Hermannstadt au finalizat cu succes tratativele, iar fostul boss de la CFR Cluj este de azi director executiv al clubului. A semnat un contract pe 3 ani, conform GSP. Iuliu Mureșan va veni la Sibiu însoțit de Răzvan Zamfir, cel care a fost director sportiv în Gruia, supranumit „Moggi de România”, grație relațiilor sale din culisele fotbalului românesc.
VEZI ȘI: FC Hermannstadt a anunțat oficial întoarcerea ACASĂ la Sibiu – ’’Vom evolua din nou pe Municipal”
’’Suntem de ceva vreme în discuții cu domnul Mureșean. Avem nevoie de experiența lui la echipă și avem încredere că ne va ajuta. Sunt convins că o să aducă un plus la FC Hermannstadt’’, a declarat marți dimineață, președintele Teodor Birț, pentru Ora de Sibiu.
CITIȚI ȘI: Iuliu Mureșan la FC Hermannstadt – Birț: ’’Vine să ne ajute. Avem mare încredere în el’’

Meciul cu Voluntari la Pitești
Partida de vineri cu FC Voluntari se joacă până la urmă la Pitești. Ilfovenii au refuzat să evolueze la Cluj. ’’Ne-au transmis că nu sunt de acord să jucăm pe arena celor de la CFR Cluj. În aceste condiții meciul se dispută tot la Pitești’’, a mai spus Birț.

Ultima oră

Comentariul meu