iuliu mureșan la fc hermannstadt - birț: ’’vine să ne ajute. avem mare încredere în el’’

Fostul președinte al lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, va fi instalat ca director executiv la FC Hermannstadt. Clubul sibian a confirmat informația pentru Ora de Sibiu.

Mureșan se întoarce în liga 1 la nici șase luni de la demiterea sa din funcția de președinte al CFR Cluj. Mureșan va ajunge la echipa antrenată de Vasile Miriuță chiar de zilele următoare și va fi instalat pe funcția de director executiv. ’’Suntem de ceva vreme în discuții cu domnul Mureșean. Avem nevoie de experiența lui la echipă și avem încredere că ne va ajuta. Sunt convins că o să aducă un plus la FC Hermannstadt’’, a declarat președintele Teodor Birț, pentru Ora de Sibiu.

Rodkopf intră cu Dunărea
Altfel clubul sibian face eforturi susținute să îl legitimeze pe argentinianul Matias Exequiel Roskopf. ’’Este extracomunitar și formalitățile durează mai mult. Eu zic că va putea evolua la meciul cu Dunărea Călărași’’, a mai spus Birț.

Meciul cu Voluntari la Pitești
Partida de vineri cu FC Voluntari se joacă până la urmă la Pitești. Ilfovenii au refuzat să evolueze la Cluj. ’’Ne-au transmis că nu sunt de acord să jucăm pe arena celor de la CFR Cluj. În aceste condiții meciul se dispută tot la Pitești’’, a mai spus Birț.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii