fc hermannstadt a anunțat oficial întoarcerea acasă la sibiu - ’’vom evolua din nou pe municipal’’

Clubul sibian a informat Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal că va disputa la Sibiu partidele de pe teren propriu în play-out. Arena din Sub Arini va găzdui patru meciuri de liga 1.

Ceea ce acum două săptămâni părea o utopie, devine realitate. FC Hermannstadt se întoarce pe stadionul Municipal și va juca pentru prima dată în liga 1 la Sibiu. Prima partidă va fi cea cu Concordia Chiajna.
’’Tribuna va fi gata. Vor fi acolo peste 4.000 de locuri disponibile. Gazonul arată și el bine și a fost înlocuit pe alocuri în zonele în care erau probleme. Vestiarele și tunelul de acces pe teren sunt gata’’, a explicat președintele Teodor Birț pentru Ora de Sibiu.
Oficialul sibian spune că sută la sută echipa o să joace la Sibiu. ’’Am anunțat că vom evolua la Sibiu. Totul este pregătit. Cu toții așteptăm cu nerăbdare ca echipa să joace în sfârșit acasă’’, a mai spus acesta.
CITIȚI ȘI: Iuliu Mureșan la FC Hermannstadt – Birț: ’’Vine să ne ajute. Avem mare încredere în el’’
În perioada următoare se va stabili și cum se vor vinde biletele la meciurile din returul play-out-ului. ’’Încă nu am decis dacă scoatem la pachet bilete pentru toate cele patru partide. Vom decide în perioada următoare’’, a mai spus oficialul sibian pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu