update video scandal la înalta curte - protestatarii și susținătorii lui dragnea s-au încăierat

Încăierare la Înalta Curte de Casație și Justiție, în momentul în care Liviu Dragnea a ajuns la instanța supremă. Magistraţii judecă luni încă un termen al procesului în care preşedintele PSD a fost condamnat la închisoare.

UPDATE
Încă două persoane au fost ridicate de jandarmi. Aceștia au fost agresivi cu jurnaliștii și inclusiv cu jandarmii. „Trei persoane au fost conduse la secția de poliție în vederea identificării și luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse. Sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție face parte din categoria obiectivelor de importanță deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi”, informează Jandarmeria București, potrivit mediafax.ro.

Știrea inițială
Potrivit digi24.ro, au fost luate măsuri speciale de siguranţă la Înalta Curte de Casație și Justiție, în ziua în care procesul lui Liviu Dragnea ar putea ajunge la final. Jandarmii au montat garduri pe trotuar pentru a împiedica eventualii protestatari să ajungă acolo.

YouTube video

Cu toate acestea, a avut loc deja o încăierare între protestatari și susținătorii lui Dragnea, atunci când acest a ajuns la ICCJ. Se pare că o persoană a fost reținută. Dragnea a fost dus în clădire de jandarmi.

 

Ultima oră

Comentariul meu