video foto pregătirile pentru summit sunt în toi - se montează corturile, iar parcările din huet și piața mică sunt închise

Au început pregătirile pentru Summit-ul UE ce va avea loc la Sibiu în data de 9 mai. Luni, mai multe camioane au luat cu asalt Piața Mică. De astăzi, corturile utilizate de jurnaliștii și traducătorii prezenți la eveniment încep să fie instalate și, tot de azi, parcările din Piața Huet și Piața Mică se vor închide.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor de montaj este necesară închiderea parcărilor din Piața Mică și Piața Huet începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor rămâne închise până în data de 16 mai, când corturile vor fi demontate. video foto pregătirile pentru summit sunt în toi - se montează corturile, iar parcările din huet și piața mică sunt închiseSibienii sunt rugați ca, în această perioadă să se reorienteze către alte parcări, cum ar fie cele zonale sau cele de pe aliniamentele stradale.

YouTube video

În cazul sibienilor, persoane fizice și juridice (inclusiv instituții) care dețin abonamente pentru parcările din Piața Mică și Piața Huet, precizăm că acestea vor fi valabile pentru orice altă parcare publică stradală cu plată din Sibiu gestionată de administrația locală, cu excepția parcărilor zonale Cazarma 90 și Parcarea Teatrului, în care acccesul este reglementat prin bariere și taxe speciale. video foto pregătirile pentru summit sunt în toi - se montează corturile, iar parcările din huet și piața mică sunt închiseÎn ceea ce privește magazinele și unitățile de alimentație publică din cele două piețe, începând din 8 aprilie accesul în Piața Mică și Piața Huet pentru aprovizionare va fi permis zilnic, între orele 5 și 9 dimineața.

Ultima oră

Comentariul meu