invitație la ’’montagne russe’’ - piesa de teatru este una cu ’’de toate’’
FOTO - Sibiu City App

Joi sunteți invitați să vedeți pe viu o piesă de teatru care te va ține cu sufletul la gură de la început până la final. Anton Balint și Cristina Blaga pun în scenă ’’Montagne Russe’’, la Cotton Pub.

Când a fost dragostea pentru tine un montagne russe, să te ia și să te dea cu capul de toți pereții? Joi de la 20.30, la Cotton Pub, veți putea observa cum arta teatrului transformă monotonia în emoție brută, toate acestea într-o notă a entuziasmului sentimental.
În lumina reflectoarelor vor fi doi actori tineri, Cristina Blaga și Anton Balint, cunoscuți publicului de pe scena Teatrului Național “Radu Stanca”.
Prin termenul montagne russe se înţelege un tip popular de distracţie dezvoltată pentru parcuri de distracţie şi parcuri tematice moderne.invitație la ’’montagne russe’’ - piesa de teatru este una cu ’’de toate’’Un montagne russe plin de bucurie şi voioşie. Sau poate despre o problemă adevărată din viaţa reală? Un spectacol curajos, puternic, personal, inteligent, cu relații și iubiri care ridică semne de întrebare. Un altfel de montagne russe, ineditul constând în maniera prin care este relatată povestea celor doi, fiind așadar martori la ambele variante ale aceleași povești, femeia vs bărbatul. Include texte din “Femeile vin de pe Venus, bărbații vin de la băut” de Mihai Radu și Simona Tache. Pentru rezervări, sunați la numărul de telefon 0752 268 866

Ultima oră

Comentariul meu