Cum ar fi să cumperi un frigider care te-a fermecat și să fii nerăbdător să îți ajungă acasă, numai ca să constați că este prea înalt ca să încapă pe ușă sau în spațiul în care voiai să îl instalezi.
Deși încercăm de cele mai multe ori să evităm astfel de situații, oamenii fac greșeli. Consumatorul mediu nu cumpără foarte des un aparat electrocasnic de dimensiunea frigiderului, în cel mai bun caz îl schimbă o dată la zece ani. De aceea, e foarte ușor să ne grăbim să facem o achiziție care pare grozavă, numai ca să scăpăm odată de aparatul vechi care abia mai pornește. Totodată, este foarte greu să pui întrebările corecte cu privire la nevoile casei tale și să eviți să iei decizii pripite.
Cu toate acestea, nu trebuie nici să te pierzi în detalii tehnice inutile atunci când vrei să cumperi un frigider. De aceea, am realizat o listă cu întrebările pe care ar trebui să ți le pui atunci când vei achiziționa un frigider: va trebui să răspunzi la o serie de întrebări comune pentru a elimina greșelile care costă timp și bani în plus.
Dacă imprimi și completezi această listă cu întrebări de verificare și o iei cu tine atunci când vei achiziționa un frigider, vei fi pe calea cea bună către o achiziție informată.
1. Măsoară lățimea, înălțimea și adâncimea spațiului în care instalaezi frigiderul. Asigură-te că spațiul va permite deschiderea fără probleme a ușilor, fără ca ele să lovească nimic. De asemenea, asigură-te că ușile casei vor fi destul de mari pentru ca noul frigifer să încapă.
2. Alege un design. Congelator în partea superioară, în partea inferioară, frigider cu o ușă sau cu două uși, ușă franceză, integrat, integrat. Cercetează avantajele și dezavantajele fiecărui stil de design și abia apoi fă o alegere.
3. Alegeți dimensiunea / configurația. Poți alege un frigider standard care să nu fie încadrat de niciun fel de mobilă sau poți alege unul mascat de mobilă, plasat sub rafturi sau în insule.
4. Estimează capacitatea de care ai nevoie. Un frigider cu o capacitate de 320 de litri este mai mult decât ideal pentru o persoană singură sau pentru un cuplu. Pentru familii mai mari, poți merge până la capacitatea de 450 de litri.
5. Alege un finisaj din oțel: alb, negru sau inoxidabil? Opțiunile mai puțin frecvente, dar nu total imposibil de găsit includ bisque (alb-negru), ardezie și negru sau alb, cu accente din oțel inoxidabil pe mânere / ornament.
6. În ce fel ar trebui să se deschidă ușa? Frigiderele au o balama configurată către dreapta sau către stânga, ceea ce se referă la partea pe care balamaua ușii este atașată din perspectiva utilizatorului. Dacă te îndrepți spre frigider și mânerul ușii este în partea stângă în timp ce balama este în partea dreaptă, acesta este un frigider cu balamale dreapta. (Ușa se va deschide de la stânga la dreapta.)
7. Alege un buget țintă. Designul frigiderului va determina o gamă largă de prețuri. Odată ce ai acea gamă largă de prețuri, vețivei putea determina capacitatea și caracteristicile disponibile la nivelul bugetului tău.
8. Fără ce caracteristici poți trăi? Acesta este ultimul pas – e ca și cum ați alege un model de bază, apoi alegi ce caracteristici extra să adaugi. Următoarele caracteristici sunt actualizări obișnuite, care vor costa suplimentar, dar vor adăuga funcționalitate la frigider:
• Aparat de apă / gheață în ușă
• Controlul umidității și temperaturii
• Funcționare fără îngheț
• Rafturi reglabile / glisante
• Rafturi din sticlă cu răcire (upgrade de la rafturi standard de sârmă)
• Depozitare suplimentară de alimente proaspete (sertare „Qiuck Cool”, sertare pentru înghețată, etc.)
Publicat înADVERTORIAL