port sd systems îți deschide porțile automatizat cum nici n-ai visat

Ce simplu ar fi dacă am avea un buton magic pe care de câte ori îl apăsăm să ni se deschidă toate porțile. Asta la nivel de oportunități și șanse, pentru că altfel, în viața de zi cu zi, așa ceva chiar există. Și Port SD Systems este firma din Sibiu care are grijă ca ușile de garaj și poarta casei să fie deschise atunci când ajungeți acasă. Ei sunt cei care montează sistemele automate ce fac posibil acest confort.port sd systems îți deschide porțile automatizat cum nici n-ai visat

Se deschid la o apăsare de buton

Cei de la Port SD Systems sunt specialiști în deschis uși. ”Instalăm sisteme pentru porți automatizate, adică acele motoare, să le spunem, care deschid poarta sau ușa de garaj. Sunt din ce în ce mai căutate pentru că oferă un confort în plus. Nu mai ești nevoit ca atunci când ajungi acasă cu mașina să te dai jos, să deschizi poarta, să intri cu mașina, să te dai apoi din nou jos ca să închizi poarta. Cu aceste sisteme este totul mult mai simplu. Când ajungi la aproximativ 50 de metri de casă apeși butonul, iar până ajungi în față poarta e deschisă”, explică Sorin Dobrotă, administratorul Port SD Systems.

Servicii ”la ușă”

Dacă vă doriți un astfel de sistem trebuie să știți că nu este de ajuns să dați pur și simplu o comandă. Unul din specialiștii de la Port SD Systems trebuie să aleagă cea mai bună variantă pentru dumneavoastră. ”Trebuie ca cineva de la noi să meargă la client să stabilească tipul de automatizare de care are nevoie. Pentru că dacă poarta este mai mare și mai grea, este nevoie de un motor mai mare, dacă este o poartă mai mică se potrivește un motor cu o putere mai mică. Același lucru se aplică și la ușile de garaj”, spune Sorin Dobrotă.

Cei de la Port SD Systems instalează sistemele de automatizare pe porțile deja existente. ”Noi nu fabricăm porțile, ci doar instalăm sistemul de deschidere automată. La ușile de garaj însă venim și cu ușa propriu zisă.”, spune administratorul Port SD Systems.port sd systems îți deschide porțile automatizat cum nici n-ai visat

Videointerfoane

Dacă vă doriți un videointerfon pentru casa dumneavoastră tot cei de la Port SDSystems îl instalează. ”La fel, trebuie să mergem la locuința unde se va instala sistemul pentru a vedea de ce anume este nevoie, de cât de mare e distanța dintre cele două aparate – cel de la intrare și cel din casă. Montăm videointerfoane atât la case cât și la blocuri”, spune Sorin Dobrotă.

Confortul este un scop pe care îl urmărește oricine, iar cei de la Port SD Systems îl pot oferi în ceea ce privește felul în care intrați în curte sau garaj. Așa că merită să vă oferiți confortul de la cei mai buni.

DETALII AICI

 

Ultima oră

Comentariul meu