video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!”

Peste 50 de muncitori lucrau luni în jurul orei 13.00 la tribuna principală la stadionul Municipal. Au fost montate deja câteva zeci de scaune. FC Hermnannstadt va evolua acasă în returul play-out-ului ligii 1.

Șansele de a juca din nou pe Municipal sunt din ce în ce mai mari pentru FC Hermannstadt. video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!”Lucrările la tribuna 1, avansează zilnic și deja s-au montat și peste 50 de scaune. video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!”În zona destinată suporterilor echipei oaspete au fost puse în jur de 200 de scaune. video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!”La oficiala de la tribuna 1, se lucra și acolo în ritm susținut.video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!” video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!” video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!” video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!” video foto – forfotă mare la stadionul municipal. miriuță: ”dacă jucăm acasă nu vom retrograda!”De altfel președintele clubului sibian, Teodor Birț, a anunțat marți că din luna mai, echipa revine acasă și se știe și care este primul meci oficial ce urmează să se dispute pe stadionul Municipal (DETALII AICI).
CITIȚI ȘI: FC Hermannstadt se întoarce pe Municipal – Birț: ’’Vom reveni la Sibiu!’’

Miriuță trage un semnal de alarmă
Antrenorul lui FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a spus miercuri într-o conferință de presă că speră ca echipa sa să se întoarcă pe Municipal, primul meci fiind probabil cel cu Chiajna. ”Meciurile de acasă sunt cele pe care le vom juca la Sibiu. (..) Mă bucur că primim o astfel de veste. Dacă nu jucăm minim patru meciuri acasă, vom retrograda. Dacă vom juca patru meciuri acasă, echipa asta rămâne în liga 1. Dacă nu, nu știu dacă reușim. (..) Dacă evoluăm acasă ne recăpătăm încrederea. (..) Vrem să jucăm ACASĂ oameni buni!”, a spus miercuri acesta.

YouTube video

Și atacantul Ștefan Blănaru e convins că pe Municipal, altfel vor fi evoluțiile sale și ale coechipierilor.

”Trecem printr-o perioadă mai grea. (..) Doamne Ajută să jucăm acasă la Sibiu în returul play-out-ului. (..) Dacă jucam toate meciurile la Sibiu, probabil că vom avea mai multe puncte”.

Ultima oră

Comentariul meu