țepe de zeci de mii de euro date de un sibian - la stadion se lucrează asiduu. topul știrilor de miercuri

Mai e o lună până la SUMMIT-ul UE ce va avea loc la Sibiu, așa că orașul începe să fie pregătit pentru cel mai important eveniment politic de aici. Dar, miercuri au avut loc și alte evenimente din sfera ”ora neagră”

1- Municipalitatea închide parcările din Piața Mică și Piața Huet timp de o lună

De luni, 15 aprilie, echipele Ministerului Afacerilor Externe, organizatorul Summitului european care va avea loc la Sibiu în 9 mai, vor începe instalarea corturilor din Piața Mică și Piața Huet. Aceste corturi vor fi utilizate de jurnaliștii și traducătorii prezenți la eveniment.

2- Sibian săltat de mascați – Țepe cu apartamente în centrul Sibiului de 30.000 de euro

Percheziții domiciliare de amploare în Sibiu, în urma căruia un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Se pare că sibianul ar fi țepuit mai multe persoane, interesate să-și găsească o locuință în centrul orașului. Astfel, în perioada ianuarie 2018 – aprilie 2019, omul a reușit să strângă 30.000 de euro.

3- Nesimțire fără limite – Mașini rămase în pană din cauza unor șuruburi aruncate pe strada Oașa în Vasile Aaron

Câțiva șoferi care au trecut miercuri prin cartierul Vasile Aaron, la ieșirea din Șelimbăr înspre strada Oașa, au avut ghinionul să calce cu roțile mașinilor pe mai multe șuruburi aruncate pe stradă.

4- Skate Park-ul de la Piața Obor e aproape gata – A trecut în proprietatea Primăriei

Tinerii din Sibiu au un motiv de bucurie: lucrările de la skate park-ul de la Târgul Obor se apropie de final. În plus, miercuri, acesta a trecut și în administrarea Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat al Municipiului Sibiu.

5- Forfotă mare la stadionul Municipal. Miriuță: ”Dacă jucăm ACASĂ nu vom retrograda!”

Peste 50 de muncitori lucrau luni în jurul orei 13.00 la tribuna principală la stadionul Municipal. Au fost montate deja câteva zeci de scaune. FC Hermannstadt va evolua acasă în returul play-out-ului ligii 1.

 

Ultima oră

Comentariul meu